Επικαιρότητα

Πιερρακάκης: Γλιτώσαμε 55 ουρές σε δημόσιες υπηρεσίες για κάθε πολίτη το 2021

Επικαιρότητα

Πιερρακάκης: Γλιτώσαμε 55 ουρές σε δημόσιες υπηρεσίες για κάθε πολίτη το 2021

Τη σημασία της ψηφιοποίησης της Δημόσιας Διοίκησης για τους πολίτες της, παρέθεσε ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση Κυριάκος Πιερρακάκης στη Βουλή κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση του προϋπολογισμού για το 2022.

«Οι σχεδόν 500 εκ. ψηφιακές συναλλαγές το 2021 σημαίνουν κερδισμένο χρόνο για τους πολίτες και κερδισμένους πόρους για το κράτος.
Με τον προϋπολογισμό επενδύουμε στην πρόοδο για να θέσουμε τη χώρα σε κίνηση, να πάμε την Ελλάδα μπροστά.» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

«Αν κρατάω προσωπικά κάτι από το 2021 είναι η βραδιά 11ης προς 12 Ιανουαρίου όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού. Εκατοντάδες στελέχη και υπάλληλοι του Κράτους δεν κοιμήθηκαν ώστε το πρωί να λειτουργήσει άψογα η πλατφόρμα. Είναι η μεγαλύτερη αντανάκλαση των δυνατοτήτων μας, η μεγαλύτερη πηγή αισιοδοξίας για το σύνολο δυνατοτήτων των Ελλήνων και Ελληνίδων» είπε ο κ. Πιερρακάκης και πρόσθεσε: «Είμαστε αισιόδοξοι γιατί υπάρχουν αυτά τα πρόσωπα και μας έδειξαν τις δυνατότητές τους» κατέληξε ο κ. Πιερρακάκης.

You may also like