Επικαιρότητα

Έδιωξαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και από τη δεύτερη δουλεία του – Η συνεργασία που διεκόπη

Επικαιρότητα

Έδιωξαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και από τη δεύτερη δουλεία του – Η συνεργασία που διεκόπη

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την κακοποιητική του συμπεριφορά σε πρώην του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα, όπως αποκαλύφθηκε, ανέβαζε από τις πρώτες ημέρες ακόμη τις σχέσεις τους, φωτό και βίντεο από ιδιωτικές στιγμές με την πρώην του, σε ιστοτόπους πορνό, χωρίς να έχει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Η πρώην του Στάθη Παναγιωτόπουλου το αντιλήφθηκε αφού έληξε η σχέση τους και τον κυνήγησε δικαστικά. Με τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα βρίσκονται στα δικαστήρια από το 2018. Η υπόθεση έλαβε διαστάσεις τη Δευτέρα, όταν και ακτιβιστής ανέβασε την ιστορία της στο Instagram. Ακολούθησε κύμα σχολίων στα social media, οι Ράδιο Αρβύλα βγήκαν τη Δευτέρα στην εκπομπή τους και ανακοίνωσαν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποδέχεται τις πράξεις που του καταλογίζονται και ότι τον απέπεμψαν από την εκπομπή τους καθώς και ότι οι ίδιοι δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Τα σχόλιά τους δεν έπεισαν, η οργή στο Twitter ήταν τεράστια με πολλούς να μην πιστεύουν ότι οι συνάδελφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν γνώριζν. Οι Ράδιο Αρβύλα βγήκαν ξανά on air χθες το βράδυ και για μια ακόμη φορά δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό, χλεύασαν και καταδίκασαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και εξέφρασαν την επιθυμία τους να έρθουν σε επικοινωνία με την κοπέλα που υπέστη αυτή την χυδαία, κακοποιητική συμπεριφορά από τον συνάδελφό τους, για να την στηρίξουν.

Εντωμεταξύ και άλλες επώνυμες καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου έρχονται στο φως για παρενόχληση γυναικών όταν ήταν ακόμη ανήλικες.

Ο Mr Κρύο Ανέκδοτο αντιμετωπίζει τώρα τις συνέπειες των αδιανόητων, εμετικών πράξεών του και πέρα από τους Ράδιο Αρβύλα έληξε η συνεργασία του και με έναν ακόμη ραδιοφωνικό σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν, με έδρα της Λεμεσού της Κύπρου, τον Rock FM.

Ραδιοφωνικός σταθμός διέκοψε τη συνεργασία του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή στον εν λόγω σταθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η συνεργασία διεκόπη.

«Ανακοίνωση

Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει ότι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου».

You may also like