Επικαιρότητα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» κατέθεσαν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Επικαιρότητα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» κατέθεσαν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έχουν προχωρήσει σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ANT1, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης προχώρησαν σε αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη και φίλου τους, ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Η πρώτη αντίδρασή του Στάθη Παναγιωτόπουλου on camera μετά τον σάλο
Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην κάμερα, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από καταγγελίες εις βάρος του.

Όπως μετέδωσε το «Tlive» στον Alpha, η κάμερα της εκπομπής πλησίασε και χθες το απόγευμα και σήμερα το μεσημέρι, τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά τις αποκαλύψεις εναντίον του.

Όπως αναφέρεται στην εκπομπή, τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που έφευγε μαζί με τη σύζυγό του ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και τη δεύτερη φορά.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο «Tlive», ο γάμος που έγινε πριν από ενάμιση μήνα, είναι «ένας γάμος εξπρές με την εν λόγω γυναίκα να πήγε για εργασία στο μπαρ που διατηρεί εκείνος στην Αλόννησο τον Ιούλιο και αποτελεί μια γνωριμία λίγων μηνών ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Και είναι διαρκώς μαζί».

«Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο», ακούγεται να λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στον δημοσιογράφο, προτρέποντάς τον να φύγει, με τον παρουσιαστή να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του και να απομακρύνεται.

You may also like