Δηλώσεις

Κουτσούμπας σε Μητσοτάκη: Το σουβλάκι, το γνωστό πιτόγυρο, έχει πάει τρία ευρώ, αλλά δεν τρώτε σουβλάκι, πού να το ξέρετε

Δηλώσεις

Κουτσούμπας σε Μητσοτάκη: Το σουβλάκι, το γνωστό πιτόγυρο, έχει πάει τρία ευρώ, αλλά δεν τρώτε σουβλάκι, πού να το ξέρετε

Δήλωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του στη βουλή.
Ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για «κοροϊδία με τα ψίχουλα της δήθεν κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης». Απευθυνόμενος δε προς τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «έλιωσε η καραμέλα» της προοδευτικής κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι «το ΚΚΕ είναι η μοναδική δύναμη που δίνει απαντήσεις στα αδιέξοδα του λαού».

«Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι» είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό την ομιλία του πρωθυπουργού και κάλεσε τους κυβερνώντες να απαντήσουν αν θα δούλευαν «στον τουρισμό χωρίς ρεπό για 10 και 12 ώρες συνεχόμενες, με εισόδημα των 700 και 800 ευρώ και μετά από μερικούς μήνες να βρεθούν και πάλι στην ανεργία».

«Το σουβλάκι, το γνωστό πιτόγυρο, έχει πάει τρία ευρώ, αλλά δεν τρώτε σουβλάκι, πού να το ξέρετε, ούτε βενζίνη βάζετε εσείς;» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Έχετε συναίσθηση της κατάστασης; Το πραγματικό κόστος ζωής για την λαϊκή οικογένεια έφτασε σε σημείο που οι εργαζόμενοι σφίγγουν το ζωνάρι. Τα υψηλά ενοίκια είναι αποτέλεσμα της επέκτασης του τουρισμού στα αστικά κέντρα. Η οικονομία της αγοράς, η κατοικία εμπόρευμα η καπιταλιστική σας ανάπτυξη δεν είναι για όλους», τόνισε.

You may also like