Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: Προσκλητήριο στις υγιείς δυνάμεις της κεντροαριστεράς, με ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: Προσκλητήριο στις υγιείς δυνάμεις της κεντροαριστεράς, με ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

Δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης σε εκδήλωση που οργάνωσε στην Πάτρα, η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», με επικεφαλής, τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

«Μέσα σε λίγους μήνες, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, με πίστη, με προσπάθεια, με ανανέωση, με ενότητα, το ΠΑΣΟΚ, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας ήθελαν να συνθλίψουν στις διπλές εθνικές εκλογές, κατάφερε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση και νικηφόρα παράταξή στους μεγάλους Δήμους της πατρίδας μας. Όμως, δεσμεύομαι εδώ από την Πάτρα, ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή, γιατί έρχονται μεγαλύτερες και σημαντικότερες νίκες» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Όπως πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «αυτές οι νίκες θα είναι για τη νέα γενιά, για την πατρίδα μας, για τον προοδευτικό κόσμο, για τους πολίτες του ορθού λόγου, για τους ανθρώπους της δημιουργίας, της παραγωγής και του μόχθου» και συνέχισε: «Δεν θα ξαναγίνουμε η πολύ μεγάλη παράταξη αν δεν αγκαλιάσουμε όλες τις λαϊκές, δημιουργικές δυνάμεις της πατρίδας. Αυτούς που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου, μη προνομιούχους. Έτσι θα ξαναγίνουμε το λαογέννητο και ισχυρό κίνημα, το κίνημα των δημοκρατών, του απλού λαού και της νέας γενιάς».

Αναφερόμενος και στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, είπε ότι «πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να δώσουμε τον αγώνα, ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι ισχυρό δεύτερο κόμμα στις Ευρωπαϊκές εκλογές και την επόμενη ημέρα να καλέσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κεντροαριστεράς και της δημοκρατικής παράταξης για να αναγεννήσουμε το χώρο μας και να νικήσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές». Όπως είπε χαρακτηριστικά, «είναι μονόδρομος αυτή η πορεία, αν θέλουμε να αλλάξει σελίδα η πατρίδα μας».

«Εμείς λοιπόν», συνέχισε, «με ταπεινότητα, με πίστη, με αγώνα, θα νικήσουμε την υπεροψία και την αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ, που δεν θέλουν την Ελλάδα μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, με κοινωνική δικαιοσύνη, με αξιοπρέπεια και με προοπτική για τη νέα γενιά».

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «η παράταξή μας πρέπει να ξαναγίνει μεγάλη, όχι για να τακτοποιήσουμε φιλοδοξίες, αλλά για να υπηρετήσουμε το λαό καθημερινά, με αγώνα και προσπάθεια απέναντι σε οποιοδήποτε συμφέρον, οικονομικό ή πολιτικό».

You may also like