Δηλώσεις

Τσίπρας για Πολάκη: Εγώ αποφάσισα την παραπομπή του, έχω ευθύνη να προστατεύσω τον ΣΥΡΙΖΑ

Δηλώσεις

Τσίπρας για Πολάκη: Εγώ αποφάσισα την παραπομπή του, έχω ευθύνη να προστατεύσω τον ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο τέταρτο συνέδριο που διοργανώνει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», με τίτλο «Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον Άνθρωπο».

Συγκεκριμένα, απάντησε για τον Παύλο Πολάκη πως «έχει ήδη αποφασιστεί από εμένα η παραπομπή του, σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ απέδωσε την παραπομπή του Βουλευτή Χανίων στο γεγονός ότι ο τελευταίος «ανάρτησε κάποιες προγραμματικές θέσεις» που δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις «συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις» για το πώς θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τη λειτουργία των θεσμών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ένα ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα. Δεν καθαιρεί δεν στέλνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τα στελέχη του γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις από τη γραμμή του κόμματος», είπε επίσης και υποστήριξε πως «είναι άλλο να έχει κανείς διαφορετική άποψη, είναι άλλο την άποψη αυτή να την εκφράζει στα όργανα και δημόσια να λέει πως αυτή είναι η άποψή μου και είναι άλλο την ώρα της προεκλογικής περιόδου να θέτει δημόσια ένα άλλο σχέδιο». «Και βεβαίως είναι άλλο και να απαντάει σε συνεντεύξεις, τις οποίες γνωρίζετε πολύ καλά ότι την ίδια μέρα είχα καταθέσει τις προτάσεις και τις θέσεις μου», υπενθύμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ταυτόχρονα, «θέλω να είμαι απόλυτα σαφής και δίκαιος στις κρίσεις μου» ανέφερε ο κ. Τσίπρας και σχολίασε πως «ο κ. Μητσοτάκης ήταν αυτός που από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε σε συναδέλφους σας ως συμμορίτες. Δεν είδα να είχατε την ίδια αντίδραση». Αντίθετα, «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ένα κόμμα ευαίσθητο σε τέτοια ζητήματα, είναι ένα κόμμα δημοκρατικό, το οποίο θα λύσει τα όποια προβλήματα παραφωνίας» εξήγησε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι η θέση του κόμματος εκφράζεται από τον Πρόεδρο, την Εκπρόσωπο Τύπου και τις «συλλογικές διεργασίες» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

You may also like