Δηλώσεις

Κεραμέως: Προτεραιότητά μας η στήριξη του εκπαιδευτικού μας προσωπικού

Δηλώσεις

Κεραμέως: Προτεραιότητά μας η στήριξη του εκπαιδευτικού μας προσωπικού

Δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αφορά τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, που απασχολούνται σε δομές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι οποίοι θα είναι οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»,

Κατόπιν πρότασης της υπουργού Παιδείας, θα διατεθούν στους δικαιούχους επιταγές (voucher) αξίας 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, χωρίς κοινωνικά ή άλλα κριτήρια.

«Με το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ” επιδιώκουμε, μαζί με τις επιμορφώσεις εκπαιδευτικών στον τομέα των νέων τεχνολογιών, να στηρίξουμε περαιτέρω στη νέα ψηφιακή εποχή το έργο του ανθρώπινου δυναμικού μας, που αποτελεί και το πιο σπουδαίο κεφάλαιό μας. Επιμορφώνουμε, εξοπλίζουμε, εξελίσσουμε, στηρίζουμε. Κάνουμε ένα ακόμη βήμα για το σχολείο που αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας.» τόνισε η υπουργός Παιδείας.

You may also like