Δηλώσεις

Μπίκα: Εξίσου οδυνηρός ο δεύτερος βιασμός της αμφισβήτησης

Δηλώσεις

Μπίκα: Εξίσου οδυνηρός ο δεύτερος βιασμός της αμφισβήτησης

Δήλωσε με ανάρτηση που δημοσίευσε για πρώτη φορά στα social η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που της έχει δείξει. «Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και αγκαλιάς από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες».

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμά της στα social media:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».

Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ στις τοξικολογικές

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο τεχνικός σύμβουλος Δημήτρη Γαλεντέρης έκανε λόγο για λανθασμένο το συμπέρασμα πως η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στις τοξικολογικές της Γεωργίας Μπίκα ήταν αμελητέα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δηλώσεις του στο ThessToday.gr ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης τόνισε ότι: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

You may also like