Επικαιρότητα

Ροζίτα Σώκου: Και η κόρη της στο νοσοκομείο με κορωνοϊό – Ανεμβολίαστες και οι δύο

Επικαιρότητα

Ροζίτα Σώκου: Και η κόρη της στο νοσοκομείο με κορωνοϊό – Ανεμβολίαστες και οι δύο

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 98 ετών, νικημένη από τον κορωνοϊό η Ροζίτα Σώκου. Παρά τη μεγάλη της ηλικία, δεν είχε εμβολιαστεί για Covid-19.

Και η κόρη της Ροζίτας Σώκου (διαβάστε για τη ζωή της εδώ), όπως η ίδια αποκάλυψε χθες ανακοινώνοντας το θάνατο της μητέρας της, νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον οποίο η Ροζίτα Σώκου διατηρούσε φιλία, κανείς τους, ούτε η δημοσιογράφος ούτε η κόρη της δεν είχαν εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους και τους τεράστιους κινδύνους που διατρέχουν οι άνθρωποι άνω των 60 λόγω Covid-19. Κατέληξη μερά από ημέρες μάχης στο νοσοκομείο με τον Covid-19.

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξήγησε πως και η κόρη της, Ιρένε Μαραντέ, επίσης ανεμβολίαστη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Το είχε αποκαλύψει και η ίδια στις αναρτήσεις της, άλλωστε, για το θάνατο της μητέρας της.

«Αν δεν την είχε βρει ο κορωνοϊός, θα ζούσε κι άλλο, αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα, γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν να το κάνουν το εμβόλιο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Κρίμα που δεν πίστευε στον κορωνοϊό και δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

You may also like