Δηλώσεις

Βίτσας: Από το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξεκινήσει η συνεργασία

Δηλώσεις

Βίτσας: Από το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξεκινήσει η συνεργασία

Δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, κ. Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και παίρνοντας αποστάσεις από τη χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

«Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, είναι, όχι μόνο μέσα σε εκείνο το τόξο με το οποίο επιθυμούμε εμείς να συνεργαστούμε, αλλά θα έλεγε κανείς ότι είναι το βασικό κόμμα με το οποίο θα πρέπει να ξεκινήσει η συνεργασία, μια και σίγουρα θα είναι το τρίτο κόμμα στη Βουλή», απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη χτεσινή ανάρτηση του κ. Πολάκη, όπου επιτίθεται στον κ. Ανδρουλάκη, ενόψει των εκλογών και παρά την απεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης.

«Στο δρόμο για τις εκλογές θα υπάρχει ένας κομματικός ανταγωνισμός και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχουν συγκρούσεις, αλλά οι συγκρούσεις αυτές να είναι με επιχειρήματα», υποστήριξε ο κ. Βίτσας.

Ειδικά, σε σχέση με την αναφορά του κ. Πολάκη στην ίδια ανάρτηση, όπου κάνει λόγο για αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ ως μόνη λύση, ο κ. Βίτσας τόνισε πως για τον ίδιο, «η μόνη λύση είναι η Δημοκρατική Παράταξη, η οποία πάντοτε είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα να πάρει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, τα ηνία δηλαδή και του κράτους».

You may also like