Δηλώσεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα

Δηλώσεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα

Δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συνέχισε την αιχμηρή του απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα: «Με δηλώσεις σαν τη σημερινή δείχνει ότι συνεχίζει ακατάβλητος στο δρόμο του λαϊκισμού και είναι έτοιμος να ξαναδιαλύσει τα δημόσια οικονομικά, αν ποτέ του δινόταν η ευκαιρία»

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε:

«Για μια ακόμη φορά, στις δημόσιες τοποθετήσεις του για τις ανατιμήσεις, ο κ. Τσίπρας υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα. Στην πρόσφατη συνέντευξή του στην “Αυγή της Κυριακής” είχε ισχυριστεί πως είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Με δηλώσεις σαν τη σημερινή δείχνει ότι συνεχίζει ακατάβλητος στο δρόμο του λαϊκισμού και είναι έτοιμος να ξαναδιαλύσει τα δημόσια οικονομικά, αν ποτέ του δινόταν η ευκαιρία. Όπως ακριβώς έκανε το 2015, φορτώνοντας ένα τεράστιο αχρείαστο μνημόνιο στις τσέπες των Ελλήνων. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι τα μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και σύνεση και ότι οι ανέξοδες υποσχέσεις καταλήγουν πάντα σε οδυνηρές διαψεύσεις. Τελικά, προσπαθώντας να πλήξει την κυβέρνηση, χρεοκοπεί πολιτικά ο ίδιος.»

You may also like