Δηλώσεις

Κωνσταντινόπουλος: Οι Καμμένοι τελείωσαν, δεν δίνουμε σωσίβιο

Δηλώσεις

Κωνσταντινόπουλος: Οι Καμμένοι τελείωσαν, δεν δίνουμε σωσίβιο

Δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με αφορμή το «άνοιγμα» του  ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΙΝΑΛ και παρατήρησε τη διάσταση απόψεων, όπως εκφράζεται από τους κ. Πολάκη και Ραγκούση.

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ είπε:

«Ο κ. Ραγκούσης μάς κάνει επίθεση φιλίας. Ας υποθέσουμε ότι είναι πραγματική. Ο κ. Πολάκης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και του οποίου οι απόψεις είναι πλειοψηφικές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, λέει για τον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στις 12/12/2021 ”δεν ανασταίνονται οι νεκροί”. Ο κ. Ραγκούσης σήμερα όχι μόνο είδε τους νεκρούς να ανασταίνονται, αλλά μας ζήτησε από αυτούς που αναστήθηκαν να συμμαχήσουμε. Αναρωτιέμαι: Αντί να κατανοήσουν το φαινόμενο της πολιτικής ανάστασης, αν ισχύει, μας ζητούν να γίνουμε σωσίβιό τους; Τους απαντάμε ότι οι Καμμένοι τελείωσαν. Η σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έρχεται», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

You may also like