Δηλώσεις

Κούλογλου: Αποχωρώ γιατί δεν μπορούσα να συμμετέχω σε ένα σίριαλ του Netflix

Δηλώσεις

Κούλογλου: Αποχωρώ γιατί δεν μπορούσα να συμμετέχω σε ένα σίριαλ του Netflix

Δήλωσε ο κ. Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι. «Ο κ. Κασσελάκης δεν κάνει αντιπολίτευση, αλλά τροφοδοτεί τα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιού. Από ροκ γυρίσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ποπ και τώρα πάμε στον καλαματιανό» πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου.

«Οι πολιτικές θέσεις, όσες έχει εκφράσει ο κ. Κασσελάκης, δεν ανταποκρίνονται στις θέσεις, στην παράδοση και στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζοντας παράλληλα πως «η κοινωνική γνώμη πρέπει να ασχολείται με τις πολιτικές θέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι με την προσωπική του ζωή».

«Δεν μπορούσα πλέον να συμμετέχω έστω και από τις Βρυξέλλες σε ένα σίριαλ. Γιατί στην πραγματικότητα, αυτό που έχει εξελιχτεί τώρα είναι κάτι σαν σίριαλ του Netflix. Δεν γίνεται σοβαρή αντιπολίτευση. Ο Μητσοτάκης εμφανίζεται τα βράδια και κάνει πολιτική μόνος του, ανενόχλητος. Και ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα πρωινάδικα, σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιού. Κοντεύει να γίνει δεύτερος πόλεμος στην Ευρώπη. Θα ήθελα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει διεθνείς πρωτοβουλίες. Πήγε ο Μητσοτάκης στην Αίγυπτο. Να πήγαινε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Ράφα, στην Αίγυπτο, να πάρει πρωτοβουλίες. Αντ΄ αυτού βρίσκεται στις ΗΠΑ και μας ενημέρωσε κιόλας ότι παντρεύτηκε. Δεν βλέπω να γίνεται στην πραγματικότητα καμία αντιπολίτευση. Για πρώτη φορά στην ιστορία το ζούμε αυτό από την μεταπολίτευση και μετά. Δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση».

«Π.χ. αυτά που είπε στον Σύλλογο Ελλήνων Βιομηχάνων δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα. Χρειαζόταν αλλαγή ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε πέσει εδώ και χρόνια σε μια βαριά κρίση και εξαιτίας της κρίσης εκλέχτηκε ο κ. Κασσελάκης. Αλλά έπρεπε να γίνουν κάποιος αλλαγές. Να έχουμε ένα σύγχρονο κόμμα, πράσινο, δημοκρατικό, αριστερό. Αλλά να είναι κάπως αριστερό. Είχα πει και την προηγούμενη φορά πως από ροκ έγινε ποπ. Εδώ πάμε να το γυρίσουμε στο καλαματιανό. Αυτές οι θέσεις δεν έχουν όχι καμία σχέση μόνο με την αριστερά αλλά και με την Ελλάδα. Stock options να δώσεις στην Ελλάδα, σε μια οικονομία με μικρές παραγωγικές μονάδες; Τα Stock options δίνονται σε στελέχη μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων για να πάνε στα στελέχη, όχι στους εργαζόμενους», σημείωσε.

You may also like