Δηλώσεις

Αποστολάκης: Οι διαφωνούντες πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους

Δηλώσεις

Αποστολάκης: Οι διαφωνούντες πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους

Δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους διαφωνούντες, αλλά αρνούνται.

Αυτή η λευκή απεργία των αντιφωνούντων βουλευτών και η ΚΟ είπε πρέπει να λήξει και να αρχίσει να δουλεύει και να παράγει έργο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση αν ο Στέφανος Κασσελάκης περίμενε όλες αυτές τις αντιδράσεις, ο Ευάγγελος Αποστολάκης απάντησε: «Όλοι καταλαβαίνουμε ότι όταν κάποιος έρχεται και σε 15 – 20 μέρες κάνει αυτή την πορεία, πείθει τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να τον ψηφίσουν, χρησιμοποιώντας μάλιστα όχι τόσο τα μιντιακά συστήματα τα ορθόδοξα αλλά τα social δημιουργεί μια ανεμοζάλη θα έλεγα, είναι δύσκολο λοιπόν κάποιος να δεχθεί και να καταπιεί ότι αυτό έγινε τόσο γρήγορα και υπάρχει ένας πρόεδρος που δεν το περιμέναμε από πουθενά…» σημείωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Ευάγγελος Αποστολάκης ανέφερε -ερωτώμενος σχετικά- ότι δεν μιλάμε για διαγραφές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν βγάλεις το πιστόλι και πυροβολείς δεν αφήνεις κανέναν».

Στη συνέχεια είπε ότι «Έπρεπε να έχουμε λύσει κάποια πράγματα χθες. Η διάσπαση δεν είναι κάτι που το συζητάμε αυτό το ενδεχόμενο, αυτό που συζητάμε είναι να γίνει ό,τι προσπάθεια μπορεί να γίνει, να κινηθούμε όλοι σε αυτή την κατεύθυνση και αυτοί που έχουν διαφορετικές απόψεις να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους, να βρούμε μία λύση, να συγκροτηθούν τα όργανα, να προχωρήσει το κόμμα. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε. Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι συνεκτική, έχει τους τομείς. Συγκροτούνται τα τμήματα, αρχίζει να δουλεύει…».

You may also like