Επικαιρότητα

Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης

Επικαιρότητα

Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη νωρίς το απόγευμα ο Μένιος Φουρθιώτης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του o Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη μετά από μήνυση πρώην συνεργάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα προσήλθε στο Τμήμα Εκβιαστών πρώην συνεργάτης του και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Αυτή την ώρα οδηγείται στη ΓΑΔΑ.

Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει αποφυλακισθεί με όρους
Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο με τους όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση των τηλεοπτικών εμφανίσεων, όπως και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.

Μετά την αποφυλάκισή του είχε και μια μακρά περιπέτεια καθώς έπεσε και έσπασε το πόδι του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε προφυλακισθεί τον περασμένο Απρίλιο, το Μεγάλο Σάββατο, για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, στον Διόνυσο.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε συλλάβει τον τηλεπαρουσιαστή ως ηθικό αυτουργό των επιθέσεων. Σε έρευνα που είχε γίνει, ταυτοποιήθηκε το DNA ενός από τους δύο συγκατηγορούμενούς του με γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σακίδιο που εγκατέλειψαν οι δράστες, διαφεύγοντας από καταδίωξη της Αστυνομίας. Επίσης, το DNA ταυτοποιήθηκε με άτομο που συμμετείχε σε κυκλώματα εκβιαστών/μπράβων στον Πειραιά προ διετίας.

Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο Μ. Φουρθιώτης περιλαμβάνει δέσμη κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων.

Αναλυτικά, ο τηλεπαρουσιαστής, σε ότι αφορά την υπόθεση του Απριλίου διώκεται για δύο κακουργήματα: Ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση με διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία. Ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία.

You may also like