Δηλώσεις

Τσίπρας: Δηλώστε ότι θα γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο

Δηλώσεις

Τσίπρας: Δηλώστε ότι θα γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο

Δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

«Η κοινωνία δεν σας αντέχει άλλο κ. Μητσοτάκη. Τρία χρόνια αρκετά. Δεν θα γίνουνε εφτά», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και πρόσθεσε ότι: «το δίλημμα της κάλπης όποτε κι αν τη στήσετε θα είναι: Πολιτική αλλαγή και ο εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος».

Είπε ότι η κορυφαία δημοκρατική διαδικασία «έχει γίνει αντικείμενο στοιχημάτων στο καζίνο του καθεστώτος τού» και συνέχισε λέγοντας πως «οι υπουργοί ασχολούνται μόνο με τον προεκλογικό αγώνα τους, και ζήτησε να μπει τέλος στις φήμες, τα παιχνίδια εντυπώσεων, τις διαρροές και να υπάρξει «καθαρό πεδίο και μίνιμουμ συνεννόηση, που απαιτείται σε μια περίοδο που είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα».

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι 46 λεπτά στην ομιλία τού πρωθυπουργού δεν άκουσε να λέει πέντε λέξεις: ακρίβεια, πληθωρισμός, βενζίνη, πανδημία και σκευωρία. «Η ομιλία σας θα είναι case study για το πώς κάποιος μπορεί να πει τόσα πολλά ψέματα», είπε, σχολιάζοντας αναφορικά με τις αναφορές του στα εργασιακά ότι «ντύθηκε σήμερα όχι σοσιαλδημοκράτης, αλλά ΚΚΕ» και πως «επενδύει σε ένα κοινό που θεωρεί ότι έχει άγνοια», ενώ «ο κάθε πολίτης ξεχωριστά σήμερα γνωρίζει πολύ καλά την πραγματικότητα που βιώνει».

You may also like