Δηλώσεις

Μπαλάφας: Πολιτική αλλαγή ώστε να βγει από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση η πλειοψηφία των πολιτών

Δηλώσεις

Μπαλάφας: Πολιτική αλλαγή ώστε να βγει από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση η πλειοψηφία των πολιτών

Δήλωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5.

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης επιβεβαιώνεται από καθημερινά γεγονότα και δηλώσεις που πιστοποιούν τη φθορά της κυβέρνησης. Σήμερα, για παράδειγμα, ο πρόεδρος της ΡΑΕ, που έχει τοποθετηθεί από το κυβερνών κόμμα, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ενώ έχει σταλεί από τη ΡΑΕ προς την κυβέρνηση πρόταση αντιμετώπισης της ρήτρας αναπροσαρμογής, η κυβέρνηση επέλεξε να ακολουθήσει διαφορετικό μοντέλο. Τόνισε ότι η ρήτρα αναπροσαρμογής δεν καταργείται και επέκρινε την κυβέρνηση για συγκάλυψη των υπερκερδών των ιδιωτών παρόχων ενέργειας. Επίσης, λίγες μέρες πριν, ο Συνήγορος του Καταναλωτή κ. Λ. Ζαγορίτης, πρώην γραμματέας της ΝΔ, δήλωσε ότι «Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στην αγορά ενέργειας και, δυστυχώς, δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά έλεγχος και επιβολή της νομιμότητας». Τι άλλη χρεία μαρτύρων έχουμε όταν γίνονται τέτοιες δηλώσεις από αυτά τα στελέχη;» είπε και πρόσθεσε:

«Επειδή, λοιπόν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας των πολιτικών της, προσπαθεί, από τη μία πλευρά να “πετά πυροτεχνήματα”, όπως η προβαλλόμενη κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και, από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να ξαναζεστάνει το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο».

You may also like