Δηλώσεις

Tσακαλώτος: Ίσως ήταν λάθος που είπα συγγνώμη για όλο το κόμμα

Δηλώσεις

Tσακαλώτος: Ίσως ήταν λάθος που είπα συγγνώμη για όλο το κόμμα

Δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο OPEN σχετικά με την χθεσινή δήλωση του για τον συνυποψήφιό του Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως το βίντεο από τη Μακρόνησο του Στέφανου Κασσελάκη, ότι «δείχνει έλλειψη γνώσης της Ιστορίας και της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ», και επανήλθε σήμερα λέγοντας:

«Ίσως ήταν λάθος που είπα συγγνώμη για όλο το κόμμα. Ίσως δεν έπρεπε να το πω αυτό. Αλλά εάν δεν ήμουν πολιτικός και δεν ήμουν καθηγητής, θα έλεγα σε κάποιους να κάνουν ένα διδακτορικό για την καμπάνια. Και θα τους ρωτήσω. Πόσο ποσοστό της καμπάνιας των πέντε υποψηφίων είχε προγραμματική χροιά; Πόσο είχε κριτική για τους άλλους; Πόσο ποσοστό είχε άμεση ή έμμεση κριτική για τους άλλους; Όταν διαβάζω στις εφημερίδες σήμερα «εμφύλιο, νευρική κρίση, τα μαχαίρια βγήκαν», τα στοιχεία αυτών των διδακτορικών δε θα επιβεβαιώνανε τις επικεφαλίδες. Αν δείτε τις δηλώσεις και τα άρθρα που έχουν γράψει οι πέντε υποψήφιοι, θα δείτε πως η κριτική μπορεί να είναι 1%, 1,5%»

Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί τον κ. Κασσελάκη σύντροφό του, όπως τους άλλους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος πρόεδρος απάντησε: «Όσο είναι μέλος του κόμματος, προφανώς τον θεωρώ σύντροφο. Δεν τον ξέρω, να είμαι ειλικρινής. Λέει και πράγματα που μου αρέσουν. Τα δικαιωματικά που λέει, θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και λέει και πράγματα που δεν είναι ηγεμονικά. Ούτε αυτά που λέει για τον στρατό, για τα δικαιώματα στον γάμο. Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ, άλλα που διαφωνώ και άλλα που δεν ξέρω».

You may also like