Επικαιρότητα

Πισπιρίγκου: Έφτασε στον Κορυδαλλό μέσα σε αποδοκιμασίες

Επικαιρότητα

Πισπιρίγκου: Έφτασε στον Κορυδαλλό μέσα σε αποδοκιμασίες

Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε σήμερα το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, και κρίθηκε προφυλακιστέα χθες μετά την απολογία της.

Κατά την άφιξή της στον Κορυδαλλό την αποδοκίμασαν έξω από το κατάστημα κράτησης και την απείλησαν να μην πάει στον Ελαιώνα οι εκεί κρατούμενες.

Το αρχικό πλάνο για την μεταγωγή της στο κατάστημα κράτησης του Ελαιώνα εγκαταλείφθηκε καθώς η 33χρονη αποτελεί «κόκκινο πανί» για τις κρατούμενες που βρίσκονται εκεί.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η κατηγορούμενη τις πρώτες μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού θα τις περάσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα προαυλίζεται μόνη της, για την δικής της ασφάλεια καθώς υπάρχει φόβος επίθεσης από τις συγκρατούμενες της.

Η χθεσινή της απολογία

Στην χθεσινή της απολογία αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία για την δολοφονία της κόρης της ενώ βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία της ήταν ψύχραιμη αλλά και συνειδητοποιημένη υποστήριξε ακόμη ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να έρθει στο φως το πώς βρέθηκε η κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Αν μου φέρουν βίντεο με τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη θα μπω εγώ φυλακή»

Επιμένει για την αθωότητα της αδερφή η Δήμητρα Πισπιρίγκου, και έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως «αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δε θα το έκανε ποτέ στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά». Ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε πως: «Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο, από δικηγόρους έχω άλλες πληροφορίες. Και για κατάθεση να με καλέσουν θα τους απαντήσω τα πάντα. Στη δικογραφία υπάρχουν πολλές ασάφειες από τους γιατρούς. Προκύπτει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης».

Έρευνα για την υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι οφείλεται στον καρκίνο από τον οποίο έπασχε και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

You may also like