Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι το ΠΑΣΟΚ

Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι το ΠΑΣΟΚ

Δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην κοπή της πίτας των Ν.Ε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε, «στις επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι η δύναμη που θα κοιτάξει στα μάτια τη Νέα Δημοκρατία».

Ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, τους παρότρυνε να συνεχίσουν την ανοδική πορεία των δύο τελευταίων χρόνων, γιατί, όπως είπε, «δεν είναι μία πορεία για να ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ στα πράγματα, είναι μία πορεία για να ξαναμπεί η χώρα μας σε ένα προοδευτικό μονοπάτι, θα δώσει πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες».

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το κόμμα μας που θεωρούσαν οι αντίπαλοι μας ότι σε ένα μεγάλο βαθμό είχε κλείσει τον ιστορικό του κύκλο, που θεωρούσαν ότι μονόδρομος για μας ήταν να προσκολληθούμε στη Ν.Δ ή στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το ΠΑΣΟΚ κατάφερε, όχι μόνο να αποδείξει ότι δεν θα συνθλιβεί ανάμεσα στη Ν.Δ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο να πάρει τους μεγάλους Δήμους της χώρας μετά από πολλά χρόνια. Μία ισχυρή διοικητική παρουσία στα μεγάλα αστικά κέντρα και στις περιφέρειας Θεσσαλίας και Κρήτης, αλλά με τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα, μετά από 12 χρόνια περιπέτειας να είναι η δεύτερη δύναμη στον τόπο και με το δικό μας αγώνα θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωπαϊκές εκλογές και η δύναμη που θα κοιτάξει στα μάτια τη Νέα Δημοκρατία τις επόμενες εθνικές εκλογές», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Εμείς αποδείξαμε τους τελευταίους μήνες ότι έχουμε τον τρόπο μας να νικάμε τη Νέα Δημοκρατία. Δεν είμαστε οι χρυσοί χορηγοί, είμαστε ο πραγματικός ιδεολογικός και πολιτικός αντίπαλος της συντήρησης στην Ελλάδα.

You may also like