Δηλώσεις

Mπάρκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές πρέπει έστω και με μία ψήφο να είναι δεύτερο κόμμα

Δηλώσεις

Mπάρκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές πρέπει έστω και με μία ψήφο να είναι δεύτερο κόμμα

Δήλωσε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το σημερινό ξεκίνημα του συνέδριου του κόμματος τους.

Είναι κρίσιμες οι ευρωεκλογές, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έστω και με μία ψήφο να είναι δεύτερο κόμμα. Γιατί δημοσκοπικά δεν βρισκόμαστε εκεί, να είμαστε να λέμε την αλήθεια μεταξύ μας. Αυτή τη στιγμή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί έναν ακρωτηριασμό, έχουν φύγει έντεκα βουλευτές. Όλοι μας θα κριθούμε, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Δεν θα πω ότι πρέπει να είμαστε παραπάνω από το ποσοστό των εθνικών εκλογών γιατί υπάρχουν οι δημοσκοπήσεις. Πρέπει όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουμε όλοι μας, όλοι και όλες μας τη μάχη του να είμαστε δεύτερο κόμμα και να διεκδικήσουμε ό, τι το δυνατόν καλύτερο από την εκλογική αναμέτρηση.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είπε: Θεωρώ ότι το Συνέδριο θα πρέπει να είναι το τέλος της εσωστρέφειας την οποία έχουμε στην οποία βρισκόμαστε, της περιδίνησης στην οποία βρισκόμαστε από τις εθνικές εκλογές από τον Ιούνιο. Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα, δεν το κρύβω, αλλά συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα στο ενδιάμεσο αυτό και θα πρέπει να είναι η αρχή του ξεκινήματος, του νέου ξεκινήματος του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο στις ευρωεκλογές ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

You may also like