Δηλώσεις

Μητσοτάκης: Δεν παίρνουμε αψήφιστα τις ευρωεκλογές – Όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ τόσο περισσότερα θα διεκδικήσουμε

Δηλώσεις

Μητσοτάκης: Δεν παίρνουμε αψήφιστα τις ευρωεκλογές – Όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ τόσο περισσότερα θα διεκδικήσουμε

Δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στη Ρόδο, όπου περιόδευσε στην αγορά της πόλης και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες.

Η αντιπολίτευση περιμένει στη γωνία ένα ενδεχόμενο στραβοπάτημα. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Η ΝΔ θα κερδίσει τις ευρωεκλογές με πολύ μεγάλη διαφορά» δήλωσε απόψε από την Ρόδο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε συγκέντρωση πολιτών.

Τώρα δεν είναι ώρα για παράπονα, ούτε για άστοχες διαφοροποιήσεις» είπε επίσης ο πρωθυπουργός στην ομιλία του και ζήτησε από τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του κόμματος να μην πάρουν αψήφιστα τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Δύο μήνες πριν τις ευρωεκλογές θέλω να σας ζητήσω να μην αντιμετωπίσουμε την κάλπη με χαλαρότητα και αδιαφορία. Ξέρουμε να κάνουμε εκλογές οι Νεοδημοκράτες. Θα μιλήσουμε θετικά, για όσα έχουμε πετύχει και για το πώς οραματιζόμαστε τον ρόλο της Ελλάδας σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τη στείρα κριτική της αντιπολίτευσης, περιγράφουν μια χώρα που υπάρχει μόνο στο δικό τους μυαλό είπε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ στις ευρωεκλογές, τόσο περισσότερα θα μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη και τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα έχουμε κι εμείς στο δικό μας μεταρρυθμιστικό έργο.

You may also like