Δηλώσεις

Κοντονής: Έχει δίκιο ο Άδωνις να οργίζεται για τη Novartis

Δηλώσεις

Κοντονής: Έχει δίκιο ο Άδωνις να οργίζεται για τη Novartis

Δήλωσε ο κ. Σταύρος Κοντονής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε: «Όταν μια υπόθεση αρχειοθετείται και παραταύτα ορισμένοι επιμένουν να προσδίδουν σε έναν πολίτη οποιονδήποτε πολίτη, όχι μόνο υπουργό, ευθύνες, τότε είναι επόμενο αυτός να εξοργίζεται», είπε χαρακτηριστικά ενώ αποδοκίμασε και την επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ανεξήγητη.

«Καμιά υπόθεση δεν μπορεί να ανασυρθεί από το αρχείο με πολιτική εντολή. Δεν μπορώ να σχολιάσω τον παραλογισμό του κυρίου Πολάκη, ο οποίος κινείται εκτός συνταγματικού πλαισίου. Η δικαιοσύνη απεφάνθη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται αυτές οι δηλώσεις. Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης γίνονται σεβαστές τέλεια και παύλα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής.

Ως προς την αρχειοθέτηση όλων των υποθέσεων ως προς τα πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Κοντονής ανέφερε: «Τα πολιτικά πρόσωπα τα δικαιώνει ως προς τις μαρτυρικές καταθέσεις, οι οποίες τους ενέπλεκαν. Γιατί αυτοί οι μάρτυρες μίλησαν με ένα τρόπο πάρα πολύ επιπόλαιο, γιατί είδαμε τις καταθέσεις, για πολιτικά πρόσωπα τα οποία εξ’ ορισμού και εκ του νόμου δεν μπορούσαν να έχουν κάποια επαφή με αυτή την ιστορία».

You may also like