Δηλώσεις

Ζαχαριάδης: Το νομοσχέδιο για τον ΕΦΚΑ καταργεί κάθε έννοια αξιοκρατίας και αριστείας στο Δημόσιο

Δηλώσεις

Ζαχαριάδης: Το νομοσχέδιο για τον ΕΦΚΑ καταργεί κάθε έννοια αξιοκρατίας και αριστείας στο Δημόσιο

Δήλωσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Κώστας Ζαχαριάδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε με την εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στην οποία συμμετείχε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γρηγόρης Θεοδωράκης και συνέχισε ότι: «προωθεί το πελατειακό κράτος και τα γαλάζια παιδιά».

«Το νομοσχέδιο απαξιώνει και υπονομεύει το δημόσιο χαρακτήρα του Οργανισμού και προωθεί την αναξιοκρατία, τον κομματισμό και την αδιαφάνεια στη διαχείριση της τεράστιας περιουσίας του Οργανισμού», προσθέτει ο κ. Ζαχαριάδης.

Κλείνοντας, ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρει: «Το κυβερνητικό παράδοξο είναι προφανές… Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή ο κ. Βορίδης μιλά για αξιοκρατία, διαφάνεια, νέα συστήματα επιλογής προϊσταμένων και ΑΣΕΠ, Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο ο κ. Χατζηδάκης καθαιρεί τους εν ενεργεία γενικούς διευθυντές και διευθυντές του ΕΦΚΑ και γαλάζια golden boys από τον «ιδιωτικό» τομέα (από το βαθύ και σκοτεινό πελατειακό δίκτυο της ΝΔ) θα τοποθετούνται στις θέσεις τους χωρίς καμία αξιοκρατική διαδικασία και με υπέρογκες αμοιβές που αποτελούν πρόκληση για την ελληνική κοινωνία».

You may also like