Δηλώσεις

Ηλιόπουλος από Ηράκλειο: Όταν δεν έχει προοπτική η νεολαία, δεν έχει προοπτική η χώρα

Δηλώσεις

Ηλιόπουλος από Ηράκλειο: Όταν δεν έχει προοπτική η νεολαία, δεν έχει προοπτική η χώρα

Δήλωσε Νάσος Ηλιόπουλος σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου, όπου παραβρέθηκε και πρόσθεσε: «δυστυχώς τώρα το ζήτημα δεν είναι εάν τα πράγματα θα πάνε λίγο καλύτερα ή λίγο χειρότερα, αλλά είναι πιο ριζικό το πρόβλημα. Είναι πλέον αν αυτός ο τόπος θα έχει προοπτική».

«Αν και πολλές φορές ακούμε τη φράση για «χαμένη γενιά» ο ίδιος επιλέγει να σταθεί στη φράση «η πιο μορφωμένη γενιά» που έχει γνωρίσει η Ελλάδα. Οι νέοι άνθρωποι σήμερα έχουν τις δυνατότητες, αλλά για αυτές τις δυνατότητες πρέπει να γκρεμίσουν σήμερα μια σειρά από εμπόδια που υπάρχουν και εμπόδια που μπαίνουν κεντρικά, από την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Εμείς επιμένουμε πάρα πολύ ότι για να πάνε διαφορετικά τα πράγματα και για τους νέους ανθρώπους, πρέπει να υπάρξει μια πολιτική αλλαγή η οποία θα φέρει στο επίκεντρο το δικαίωμα στην εργασία, θα φέρει στο επίκεντρο το δικαίωμα στην μόρφωση, θα φέρει στο επίκεντρο το δικαίωμα στη δημοκρατία. Όλα αυτά πλήττονται σήμερα από την πολιτική Μητσοτάκη».

«Δυστυχώς ακόμη και στο κομμάτι της κρίσης το μεγάλο αποτέλεσμα της Ουκρανίας δεν το έχουμε ζήσει ακόμη. Αυτά τα οποία ζούμε τώρα έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, άρα θα χειροτερέψει η κατάσταση και έχουμε μια κυβέρνηση η οποία και στο θέμα της εργασίας και στο θέμα της ακρίβειας επιλέγει να υπηρετήσει τα μεγάλα συμφέροντα και όχι την κοινωνική πλειοψηφία».

«Γι΄ αυτό λέμε ότι μια πολιτική η οποία θα βάλει στο επίκεντρο της ανάγκης των νέων ανθρώπων πρέπει να είναι μια πολιτική η οποία θα υλοποιηθεί από μια προοδευτική κυβέρνηση, διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

You may also like