Δηλώσεις

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο, πλην του lockdown

Δηλώσεις

Γεωργιάδης: Δεν έχω αποκλείσει ποτέ άλλο μέτρο, πλην του lockdown

Δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και συνέχισε ότι «Σκοπός της κυβέρνησης είναι πάντα ο ίδιος: από το μέρισμα της επιτυχίας της χώρας θα εισπράττουν το μερίδιό τους όλοι, κανένας δεν πρόκειται να μείνει πίσω». Ενώ άφησε ανοιχτή την πιθανότητα για νέα μέτρα εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον, αποκλείοντας, ωστόσο, ένα γενικό lockdown.

Όπως είπε, η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενόψει της επέλασης της Όμικρον, καθώς από αύριο Κυριακή για να έρθει κάποιος στην Ελλάδα πρέπει να έχει εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού κι ένα αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών.

«Άρα κάνουμε πιο δύσκολη την πρόσβαση στη χώρα ώστε να εμποδίζουμε την εισαγωγή πολλών νέων κρουσμάτων, καθώς η Όμικρον αρχίζει να επικρατεί. Είναι αδύνατο να μην έρθει και στην Ελλάδα η νέα μετάλλαξη και να μη γίνει κάποιου είδους ξέσπασμα. Δίνουμε τη μάχη μας να αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμού», είπε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπογράμμισε, δε, ότι «πλην του γενικού lockdown δεν έχω αποκλείσει ποτέ κάποιο άλλο μέτρο, διότι δεν ξέρω ποια θα είναι η εξέλιξη της πανδημίας. Γενικό lockdown πάντως αποκλείεται να υπάρξει» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

You may also like