Δηλώσεις

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα αντέχει και στην πανδημία, αυτή είναι η αλήθεια

Δηλώσεις

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα αντέχει και στην πανδημία, αυτή είναι η αλήθεια

Δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του στην Βουλή. «Πρώτα από όλα τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα και εγώ σήμερα άρχισα να την διαβάζω και λόγω της προηγούμενής μου θητείας στο Υπουργείο Υγείας οφείλω να ομολογήσω ότι δεν με εκπλήσσουν τα αποτελέσματά της».

«Δεν λέει αυτό που λέτε»,  αναφερόμενος στην Αξιωματική Αντιπολίτευση τονίζοντας ότι: «Πρώτα από όλα λέει ότι παρέμεινε το σύστημα με αρκετά άδεια κρεβάτια ΜΕΘ. Ότι ποτέ δεν καλύφθηκαν όλα τα κρεβάτια ΜΕΘ.

Και αυτό που επισημαίνει είναι η αύξηση της θνητότητας στις ΜΕΘ στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες και στην Αττική σε σχέση με άλλες περιφέρειες στην Ελλάδα. Δηλαδή, στις περιφέρειες περισσότερο, στην Αττική λιγότερο. Ακόμα και η νέα μετάλλαξη Όμικρον που φέρνει νέους περιορισμούς σε διάφορες χώρες και μεγάλη ανησυχία, φαίνεται κάπως εσάς να σας έχει χαροποιήσει σαν μια νέα ελπίδα που έχετε για να ρίξετε τον Μητσοτάκη. Λοιπόν, σταματήστε αυτό που κάνετε κύριε Σκουρλέτη και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

You may also like