Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Tι ισχυρίζεται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Επικαιρότητα

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Tι ισχυρίζεται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Στα χέρια των ελληνικών αρχών βρίσκεται από χτες το βράδυ ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στη χώρα καταγωγής του, και σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί για την Δευτέρα.

Ο 20χρονος παραδόθηκε χθες στις αλβανικές και έπειτα στις ελληνικές αρχές, καθώς αρχικά είχε διαφύγει και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Δια μέσου του δικηγόρου του Παρασκευά Σπυράτου, ο 20χρονος ισχυρίστηκε πως είχε περιφερειακό ρόλο στην καταδρομική επίθεση.

«Ο ίδιος δεν φαίνεται προς το παρόν και με την εικόνα που έχω να έχει καταφέρει χτυπήματα. Έχει θέση άρνησης και στο ότι κρατούσε όπλο», σημείωσε ο κ. Σπυράτος.

Θεοδωρικάκος: Εμπλέκεται κι άλλο πρόσωπο στη δολοφονία

Νωρίτερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προχώρησε στην αποκάλυψη ότι υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

«Υπάρχει ακόμη ένας ύποπτος που θα συλληφθεί και με αυτό η αστυνομία θεωρεί πως θα έχει ολοκληρώσει τις συλλήψεις», δήλωσε ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον ‘μεγάλο’ που διαφεύγει της σύλληψης. Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει ‘μικρός’ και ‘μεγάλος’. Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», συμπλήρωσε.

You may also like