Δηλώσεις

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται να αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει

Δηλώσεις

Χρυσοχοΐδης: Δεν πρόκειται να αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει

Δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στην έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα απέναντι από το υπουργείο Εργασίας ,σε συνέντευξη του στον Σκαι.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτή την υπόθεση (της τρομοκρατίας) να αναβιώσει, δεν θα το επιτρέψουμε», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ έκανε λόγο για σοβαρή και βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης, την ώρα που κυκλοφορούσαν παιδιά για διασκέδαση.

Κάποιοι τόσο θρασείς και επικίνδυνοι προέβησαν σε μια ενέργεια που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο ζωές συμπολιτών μας, είπε χαρακτηριστικά.

«Θα κάνουμε οτι είναι δυνατόν ώστε οι δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη και να τιμωρούνται» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της εγκληματικότητας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε: Έχουμε υπερδιπλασιάσει κάποιες ομάδες κατά της εγκληματικότητας, τις ΟΠΚΕ, οι οποίες πλέον διατάσσονται στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε όλα τα αστικά κέντρα ώστε να πολεμήσουμε τη μεσαία και βαριά εγκληματικότητα. Αυτή τη στιγμή, γίνονται έλεγχοι σε κρίσιμα σημεία από βαριά οπλισμένους αστυνομικούς για να αντιμετωπίσουν το βαρύ έγκλημα.

You may also like