Δηλώσεις

Πισπιρίγκου: Δεν βρίσκω να έχω κάνει κακό στα παιδιά

Δηλώσεις

Πισπιρίγκου: Δεν βρίσκω να έχω κάνει κακό στα παιδιά

Δήλωσε από τις φυλακές η κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας, επιμένοντας ότι δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα, να με κατηγορούν για το θάνατό της, το θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται…Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω. Θα μου πεις, κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι πώς με παρουσιάζουν άτομα, τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρας και δεν είμαι αυτή», σημείωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Κατηγορούμαι για το θάνατο της Τζωρτζίνας, με ενδείξεις… Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική, εμείς δεν κάναμε επίθεση, ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος να μας πει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω. Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ…
Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος. Δεν με νοιάζει που συνέχισε τη ζωή του, εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα παιδιά μου», συνέχισε.

You may also like