Δηλώσεις

Βούλτεψη: Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προκαλέσουν πολιτική ανωμαλία και αποσταθεροποίηση στη χώρα

Δηλώσεις

Βούλτεψη: Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προκαλέσουν πολιτική ανωμαλία και αποσταθεροποίηση στη χώρα

Δήλωσε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, σε συνέντευξη της στο Πρώτο Πρόγραμμα, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ενώπιον μιας πολιτικής παράνοιας, ενός συνδυασμού δημαγωγίας, πολιτικής ιδιοτέλειας και ανίερων συμμαχιών και συμπράξεων,

Προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση, η οποία βέβαια δεν μπορεί να πέσει, πρώτον γιατί είναι δημοκρατικά εκλεγμένη προσφάτως και δεύτερον διότι διαθέτει άνετη δεδηλωμένη πλειοψηφία μέσα στη Βουλή. Άρα, τελικά τι προσπαθούν να πετύχουν; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει; Να πετύχουν τι; Αυτό που αναζητά η Δικαιοσύνη; Αυτό το οποίο αναζητούσε η Εξεταστική Επιτροπή; Αυτό που αναζητούν όλοι οι εμπειρογνώμονες, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό; Και είναι πολιτική ανωμαλία όταν υπάρχουν αυτές οι ανίερες συμμαχίες και συμπράξεις με σκοπό την πτώση νόμιμης εκλεγμένης κυβέρνησης. Και εδώ έρχεται να προστεθεί και ο κ. Φαραντούρης, ο οποίος υποστηρίζει ότι μία Ευρωπαία εισαγγελέας μπορεί να ρίξει-δημοκρατικά εκλεγμένη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση- κυβέρνηση. Η οποία Ευρωπαία εισαγγελέας υπερέβη εντελώς στο ρόλο και τις αρμοδιότητές της, κάνοντας δηλώσεις χωρίς να έχει καμία γνώση της δικογραφίας, χωρίς να έχει κάνει καμία έρευνα. Μοναδική της αρμοδιότητα είναι η διερεύνηση απάτης σε βάρος του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού. Δεν μπορεί να αποφαίνεται για τίποτε άλλο. Για τα άλλα θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη».

You may also like