Δηλώσεις

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεγαλώνει και ο εφιάλτης τελειώνει

Δηλώσεις

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεγαλώνει και ο εφιάλτης τελειώνει

Δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την ομιλία το, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των τοποθετήσεων κατά την 4η και τελευταία ημέρα του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο.

Αναλυτικά επεσήμανε πως: « Έχουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Η εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματός μας, στις 15 του Μάη, να γίνει μια μεγάλη γιορτή δημοκρατίας αλλά και η αρχή της αντίστροφής μέτρησης για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Γιατί η επιτυχία και μαζική συμμετοχή στη διαδικασία, δε θα είναι μόνο στοίχημα για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα είναι και μήνυμα στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος: Θα είναι μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεγαλώνει και ότι ο εφιάλτης τελειώνει. Θα είναι το μήνυμα ότι τελειώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «η βασική ευθύνη που μας διακατέχει όλους φεύγοντας από το συνέδριο είναι να δυναμώσουμε το κόμμα μας και να νικήσουμε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση», τονίζοντας ότι «σε αυτόν τον αγώνα δε περισσεύει κανείς. Πρόσθεσε ότι «το συνέδριό μας απέδειξε ότι μπορούμε να συζητάμε δημοκρατικά, ενίοτε με πάθος και εντάσεις, αλλά να αποφασίζουμε» και υπογράμμισε ότι «θα προχωρήσουμε ενωμένοι σα μια γροθιά».

Ο κ. Τσίπρας ενθάρρυνε τα 61.600 μέλη «που έχουν δικαίωμα ψήφου για τη νέα ΚΕ, μην πάτε να ψηφίσετε με τα χαρτάκια και τις λίστες που θα σας δώσουν οι τάσεις και τα ρεύματα ιδεών». Να λάβουν προφανώς υπόψη τη συνάφεια των απόψεων των υποψηφίων, πρόσθεσε, αλλά να λάβουν υπόψη και την ικανότητα τους, το βιογραφικό τους, τον κοινωνικό χώρο απ’ όπου προέρχονται συνέχισε. «Σας καλώ όλους να κάνουμε μια δημοκρατική επανάσταση όχι μόνο στο τρόπο εκλογής αλλά και στο τρόπο σκέψης μας», είπε.

Ολοκληρώνοντας κάλεσε να δοθούν όλες οι δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια ώστε να μεταδοθεί παντού το «μήνυμα της πολιτικής αλλαγής», «πάμε όλοι μαζί για τη νίκη. Δυνατός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παντού. Δυνατοί δεσμοί με το λαό παντού. Αυτή είναι η προϋπόθεση της νίκης μας», σημείωσε.

You may also like