Δηλώσεις

Τσίπρας: Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα

Δηλώσεις

Τσίπρας: Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα

Δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα στην Βέροια.

«Πολύ φοβάμαι ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Η πραγματική οικονομία στενάζει. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν. Παρόλα αυτά διαρκώς δυστυχώς βομβαρδίζονται με ειδήσεις για νέες ανατιμήσεις στο ρεύμα, στα είδη βασικής κατανάλωσης, στα καύσιμα.

Κι αυτό τη στιγμή που εδώ και 8 μήνες οι Έλληνες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το μάρμαρο των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Εδώ και 8 μήνες έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, τα ακριβότερα καύσιμα, ρεκόρ πληθωρισμού. Ενώ κάθε επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για κάθε οικογένεια.

Είναι προφανές ότι ο κύριος Μητσοτάκης αδυνατεί να συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πραγματική οικονομία. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούει τις επικοινωνίες των πολιτικών του αντιπάλων , αλλά δεν μπορεί να ακούσει την απόγνωση της κοινωνίας.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας αξιοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Είναι απερχόμενος και το γνωρίζει.

Αυτή η κατάσταση όμως πρέπει να σταματήσει. Αυτός ο εφιάλτης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις πρέπει να λάβει ένα τέλος. Και τέλος πρέπει να δοθεί μονάχα μέσα από την λαϊκή ετυμηγορία. Το δημοκρατικό δρόμο.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ -Δημοκρατική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική , όποτε κι αν αυτές λάβουν χώρα και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου και η δημοκρατία και να μπει ένα ανάχωμα προστασίας για την κοινωνική πλειοψηφία», επεσήμανε.

You may also like