Δηλώσεις

Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι Α.Ε. στα οικονομικά, Μονοπρόσωπη ΕΠΕ στην εξωτερική πολιτική

Δηλώσεις

Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι Α.Ε. στα οικονομικά, Μονοπρόσωπη ΕΠΕ στην εξωτερική πολιτική

Δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην ομιλία του στη Μυτιλήνη.

«Θέλω να σας πω ότι δεν είναι τυχαίο που διάλεξα το δικό σας νησί να είναι ο πρώτος σταθμός των περιοδειών μου, μετά από μια πολύ σημαντική, συναρπαστική διαδικασία που αφορούσε τις εσωτερικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ένα μήνυμα που στείλαμε πάνω από 150.000 πολίτες. Ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση για την αναγκαία πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ από τη Λέσβο, εδώ από το νησί σας, δεν θέλω μονάχα να μιλήσω εκ μέρους ενός κόμματος που διεκδικεί με αξιώσεις εκ νέου να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Αλλά ενός κόμματος που έχει πια 170.000 μέλη. Ενός κόμματος που έχει πια 110.000 νέα μέλη. Δεν μιλάμε λοιπόν απλά για έναν δυνατό, μαζικό, λαϊκό ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία. Μιλάμε για έναν άλλο ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε ξεκινώντας την ομιλία του.

«Τις εκλογές πρέπει να τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όχι με μια ψήφο, αλλά με μεγάλη διαφορά» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν πάει άλλο με την κυβέρνηση των αποτυχημένων που βαφτίστηκαν άριστοι και βαφτίζουν το ψάρι κρέας. Έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια με τους χαμηλότερους μισθούς γιατί πληρώνουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:
«Φταίει το καθεστώς Μητσοτάκη για το δράμα χιλιάδων νοικοκυριών. Έχουν πέσει σαν τις ακρίδες στο Δημόσιο πλούτο και αδιαφορούν που χρωστάνε 380 εκατ. Ο Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα από μέτοχο της ειρήνης συμμέτοχο του πολέμου».

Συντακτική Ομάδα inbox.gr

You may also like