Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 12ος δράστης της δολοφονίας του Άλκη

Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 12ος δράστης της δολοφονίας του Άλκη

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθη, ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου που μετέφερε την ομάδα των δραστών στο σημείο της δολοφονίας. Η οικογένεια του χαρακτηρίζει «συγκυριακή» τη παρουσία του 22χρονου στον τόπο της επίθεσης και δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Η οικογένειά του χαρακτηρίζει «συγκυριακή» τη παρουσία του 22χρονου στον τόπο της επίθεσης και δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Παραδέχεται ότι οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού και της παρέας του στη Χαριλάου ωστόσο αρνείται κάθε εμπλοκή του στην επίθεση και τη δολοφονία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, « δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας, δεν είναι μέλος κανενός Συνδέσμου, δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε επεισόδια αθλητικής ή άλλης μορφής βίας» και «συγκυριακά» βρέθηκε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, όπως σημείωσαν με την ανακοίνωση.

Παράλληλα, σύμφωνα με την οικογένεια «του ζητήθηκε και άκριτα δέχτηκε, να μεταφέρει, ελλείψει αυτοκινήτων, 3 άτομα, τα δύο άγνωστα του, στη Χαριλάου» και «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του και θέτει τον εαυτό του στην κρίση της δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του Άλκη έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 10 άτομα.

You may also like