Δηλώσεις

Σκουρλέτης: Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα

Δηλώσεις

Σκουρλέτης: Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα

Δήλωσε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης μετά τη διαγραφή του, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο Καταστατικό. Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός μιλώντας αμέσως μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του στο κανάλι Kontra.

Ωστόσο πρόσθεσε προς τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη: «Αλλά, να σου πω την αλήθεια, παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση».

«Από χθες έχουμε ένα γεγονός που πραγματικά συνιστά κοσμογονία και δεν νιώθει ανάγκη να απαντήσει» τόνισε, αναφορικά με τα δημοσιεύματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον κ. Κασσελάκη, συμπληρώνοντας ότι «στα 24 έχουμε διαμορφώσει μια άποψη».

«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα» σημείωσε, και συνέχισε: «Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί».

You may also like