Δηλώσεις

Σκέρτσος: Η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ πριν τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Δηλώσεις

Σκέρτσος: Η κυβέρνηση έλαβε μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ πριν τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος  και συνεχίζει τονίζοντας ότι «Έγινε πολύ μεγάλος θόρυβος για μια μελέτη που δεν κομίζει κάτι νέο. «Ήσσονος σημασίας» που διογκώνεται από την αντιπολίτευση χαρακτήρισε τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα.

«Η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί επανειλημμένως γι΄αυτά τα θέματα, έχει λάβει πρωτοβουλίες και υλοποιεί πολιτικές που ενισχύουν το ΕΣΥ και προσπαθούν να θεραπεύσουν τα προβλήματα που εντοπίζει και η μελέτη. Τι εντοπίζει η μελέτη; Την πίεση του ΕΣΥ όταν υπάρχει φόρτος και την ανισότητα σε περιφερειακό επίπεδο. Και τα δύο ζητήματα έχουν τεθεί στο υψηλότερο επίπεδο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό πολύ πριν την εκπόνηση της μελέτης» ανέφερε χαρακτηριστικά απαντώντας στο σχετικό ερώτημα της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής Νάντιας Γιαννακοπούλου.

«Το αν γνωρίζαμε την μελέτη είναι αδιάφορο. Δεν γνωρίζαμε. Καθημερινά η κυβέρνηση λαμβάνει αντίστοιχες εισηγήσεις και στατιστικά στοιχεία. Τα μελετά και συζητά όλα. Μην διογκώνεται ένα ζήτημα που είναι ήσσονος σημασίας», πρόσθεσε.

You may also like