Δηλώσεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας αρνείται ότι μεγάλη πλειοψηφία πολιτών πιστεύει ότι η Ελλάδα διαθέτει ικανή και αποτελεσματική κυβέρνηση

Δηλώσεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας αρνείται ότι μεγάλη πλειοψηφία πολιτών πιστεύει ότι η Ελλάδα διαθέτει ικανή και αποτελεσματική κυβέρνηση

Δήλωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα Χανιά.

«Ο κ. Τσίπρας, έχοντας απωλέσει κάθε επαφή με την κοινωνία και την πραγματικότητα και ζώντας στον δικό του κομματικό μικρόκοσμο, αρνείται να δεχτεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι η Ελλάδα διαθέτει μια ικανή και αποτελεσματική κυβέρνηση μέσα στη χειρότερη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο διεθνή συγκυρία. Μια κυβέρνηση που στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις και προσπαθεί να αντιμετωπίζει δραστικά όλα τα μεγάλα προβλήματα. Το έκανε στη διάρκεια της πανδημίας, το κάνει και στη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης. Ο κ. Τσίπρας, αδυνατώντας να μιλήσει επί της ουσίας για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, άρχισε πάλι τις προσφιλείς του θεωρητικολογίες και τα Tsipronomics. Είναι ένας πολιτικός που επί 15 χρόνια που είναι αρχηγός, το μόνο που έχει προσφέρει είναι ψέματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

ΥΓ. Θα βάζαμε πολύ χαμηλά τον πήχη αν η σύγκριση γινόταν με την κυβέρνηση του, την οποία θυμούνται με αποστροφή και θυμηδία οι Έλληνες πολίτες», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

You may also like