Επικαιρότητα

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας νίκησε τον κ. Τσίπρα, ανατρέποντας τα προγνωστικά

Επικαιρότητα

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας νίκησε τον κ. Τσίπρα, ανατρέποντας τα προγνωστικά

Ανέφερε σε ανακοίνωση της το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και καυτηριάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας ήταν μοναδικός υποψήφιος.

«Ο κ. Τσίπρας νίκησε τον κ. Τσίπρα κι ανατρέποντας τα προγνωστικά, εκλέχτηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας ότι έχει κατοχυρώσει τη θέση του μετά την επερχόμενη ήττα. Γιατί αυτός ήταν ο στόχος του. Όσο για τους πανηγυρισμούς για τη συμμετοχή αρκεί να θυμίσουμε τους αριθμούς: στις κάλπες για εκλογή Προέδρου της ΝΔ έλαβαν μέρος 404.000 πολίτες και για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν 270.000 πολίτες. Η σύγκριση μιλάει από μόνη της. Αν βεβαίως μπορεί να υπάρξει σύγκριση, αφού ούτε ένας και μοναδικός υποψήφιος υπήρχε, ούτε καλούνταν στην κάλπη 15χρονοι και όποιος βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, ακόμα και χωρίς εκλογικά δικαιώματα.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αντί να προβληματιστούν, όταν έχουν κάνει τέτοια καμπάνια, συνεχίζουν να κατασκευάζουν μια δική τους πραγματικότητα, στην οποία πάντα κερδίζουν. Κυρίως όταν τρέχουν μόνοι τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

You may also like