Δηλώσεις

Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση για να υποστηρίξουμε την κυριαρχία μας και να προστατεύσουμε τα σύνορά μας

Δηλώσεις

Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση για να υποστηρίξουμε την κυριαρχία μας και να προστατεύσουμε τα σύνορά μας

Δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ν. Ιωνία.

«Έρχομαι στη Νέα Ιωνία 100 χρόνια μετά την ίδρυση της πόλης. Μια πόλη που έχει βαθιά ιστορία και ρίζες στον προσφυγικό ελληνισμό, τον οποίο τιμούμε, τον οποίο αναγνωρίζουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Ποιος θα το περίμενε ότι η ΝΔ θα κέρδιζε τη Νέα Ιωνία με 10 μονάδες διαφορά» είπε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «θα γίνουμε ακόμη περισσότεροι το βράδυ της 25ης Ιουνίου για να ολοκληρώσουμε το σημαντικό βήμα που κάναμε την 21η Μαΐου».

Ακούγοντας το σύνθημα «Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός», ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι ο πρωθυπουργός, «Εχουμε υπηρεσιακό πρωθυπουργό κι αν θέλετε να είμαι ο πρωθυπουργός να πάτε όλοι και όλες να ψηφίσετε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου», ανέφερε.

«Σταθερή κυβέρνηση χρειαζόμαστε και στη χώρα μας για να υποστηρίξουμε την κυριαρχία μας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, να αναβαθμίζουμε τον γεωπολιτικό μας ρόλο, να εξακολουθούμε με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη να προστατεύουμε τα σύνορά μας και στην ξηρά και στη θάλασσα. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο, αν θα συνεχίσουμε στην πορεία ανόρθωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας», είπε αναφερόμενος στην Τουρκία.

You may also like