Δηλώσεις

Μάντζος: Εκτεθειμένος ο Τσίπρας για την κάλυψη που παρείχε στον Νίκο Παππά

Δηλώσεις

Μάντζος: Εκτεθειμένος ο Τσίπρας για την κάλυψη που παρείχε στον Νίκο Παππά

Δήλωσε ο Δημήτρης Μάντζος, Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και συνέχισε: « Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ζητήσαμε εξαρχής να τηρηθούν απόλυτα όροι διαφάνειας και νομιμότητας σύμφωνα με το Σύνταγμα. Αντιθέτως, η τότε Κυβέρνηση με την αντισυνταγματική διαδικασία, που ακολούθησε, επέλεξε τα παιχνίδια παρασκηνίου για να μοιράσει άδειες σε φιλικούς επιχειρηματίες».

«Σήμερα η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε. Το ειδικό δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα τον πρώην υπουργό και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά, και τον φίλα προσκείμενο στην τότε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιχειρηματία, Χ. Καλογρίτσα, για παρεμβάσεις στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών».

«Ο ομόφωνα καταδικασμένος Νίκος Παππάς είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για την κάλυψη που του παρείχε.
Αναρωτιόμαστε:
Τι θα πει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ;
Θα βγάλει άραγε ανακοίνωση όπως έκανε προ ημερών πανηγυρίζοντας για την εισαγγελική πρόταση, μιας και παγίως η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει τη Δικαιοσύνη αλά καρτ, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τις ανεξάρτητες αρχές;
Ή θα παραδεχτεί και σήμερα ‘’ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας;’’», επεσήμανε.

You may also like