Δηλώσεις

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ ο μόνος πραγματικός αντίπαλος της κυβέρνησης, καταθέτει καθημερινά μομφή

Δηλώσεις

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ ο μόνος πραγματικός αντίπαλος της κυβέρνησης, καταθέτει καθημερινά μομφή

Δήλωσε ΓΓ του ΚΚΕ, κατά την συζήτηση στη Βουλή της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Καταθέτουμε και στη Βουλή την μομφή που καταθέτουμε καθημερινά μαζί με το λαό, τη νεολαία, το εργατικό-λαϊκό κίνημα στους αγώνες που αναπτύσσονται ενάντια στην πολιτική αυτής της κυβέρνησης και τις συνέπειές της» τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή.

Μομφή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, και όχι μόνο μία, αλλά πολλές μομφές, σημείωσε. Εξήγησε ότι «η μομφή του ΚΚΕ αφορά το έγκλημα των Τεμπών και την άθλια προσπάθεια συγκάλυψης. Επίσης, το ΚΚΕ καταθέτει μομφή στην κυβέρνηση γιατί εμπλέκει πιο βαθιά τη χώρα στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας, γιατί έχει στείλει τη φρεγάτα “Ύδρα” στο στόμα του λύκου, γιατί φορτώνει στον λαό τα βάρη της ακρίβειας, αλλά και για το έγκλημα που πάει να διαπράξει στη ΛΑΡΚΟ, για το νόμο-έκτρωμα για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, για την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της Υγείας, για την πολιτική στην αγροτική παραγωγή».

Μομφή για όλη σας την πολιτική από την αρχή μέχρι το τέλος και επιπλέον γα την αλαζονεία σας, την διαπλοκή, τα σκάνδαλα και τη συγκάλυψη ευθυνών που επιχειρείτε», είπε ο Δ. Κουτσούμπας.

You may also like