Δηλώσεις

Καραμανλής: Ο ιός του διχασμού δεν έχει εμβόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Δηλώσεις

Καραμανλής: Ο ιός του διχασμού δεν έχει εμβόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά», και συνέχισε «ενώ σε όλο τον κόσμο, η πανδημία ένωσε πολιτικές δυνάμεις, εδώ στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς βρίσκει αφορμή για να διχάζει».

«Ο ιός του διχασμού και του τοξικού πολιτικού λόγου δεν έχει καμία γιατρειά και κανένα εμβόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε ο κ. Κώστας Καραμανλής.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εργαζόμαστε για να υπάρξει κι άλλη πρόοδος γι’ αυτό και ακούμε με προσοχή και σεβασμό τις παρατηρήσεις, τους προβληματισμούς των πολιτών. Όχι όμως τη στείρα μικροκομματική αντιπολίτευση εκείνων που 4,5 χρόνια ως κυβέρνηση δεν πήραν ούτε ένα λεωφορείο, δεν έκαναν ούτε μία πρόσληψη και διέλυσαν τα πάντα».

«Παντού σε όλον τον κόσμο παρουσιάζονται φαινόμενα με αυξημένο επιβατικό κοινό σε κάποια οχήματα, αλλά μόνο στην Ελλάδα, η Αξιωματική Αντιπολίτευση, εμμονικά επιτίθεται για τα ΜΜΜ. Και αυτό το κάνει για να καλύψει την τραγική κατάσταση στην οποία μας παρέδωσε τα ΜΜΜ», είπε ο υπουργός.

Ο κ. Καραμανλής, ανέφερε ότι έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις και εν μέσω πανδημίας, η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο που μεγάλωσαν τον στόλο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

You may also like