Δηλώσεις

Κωνσταντινόπουλος: Να γίνουν εκλογές αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση έως το τέλος του 2024

Δηλώσεις

Κωνσταντινόπουλος: Να γίνουν εκλογές αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση έως το τέλος του 2024

Δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με επιστολή του στον γραμματέα του κόμματος κ. Νίκο Ανδρουλάκη, ζητώντας άμεσα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να συγκληθούν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και να επισπευσθούν οι εκλογικές διαδικασίες για την ηγεσία της παράταξης.

Στην επιστολή του ο βουλευτής Αρκαδίας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει πως δεν επετεύχθη «ο στόχος του κόμματός μας για τη δεύτερη θέση» και προσθέτει ότι το κόμμα χρειάζεται μια ισχυρή επανεκκίνηση και κάνει λόγο για «restart ηγετικό, πολιτικό, οργανωτικό, για το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς!».

Χαρακτηριστικά για το θέμα ηγεσίας τονίζει πως «μια νέα ισχυρή νομιμοποιητική εντολή ώστε να κάνουμε πράξη το μεγάλο ΠΑΣΟΚ των προσδοκιών μας, με ηγεσία που να κινητοποιεί ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις».

«Ζητώ, λοιπόν, άμεσα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να συγκληθούν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και να αποφασίσουν το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα: Οι καταστατικά προβλεπόμενες για το 2025 εκλογικές διαδικασίες για την ηγεσία της παράταξης να επισπευστούν, ώστε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους να έχουν ολοκληρωθεί τόσο αυτές, όσο και το μετέπειτα Συνέδριο για την ανάδειξη των πολιτικών μας και την εκλογή των συλλογικών μας οργάνων».

You may also like