Επικαιρότητα

Κλειστά σήμερα και αύριο τα σχολεία στην Αττική, λόγω χιονιά

Επικαιρότητα

Κλειστά σήμερα και αύριο τα σχολεία στην Αττική, λόγω χιονιά

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της Περιφέρειας σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τους δημάρχους.

Στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια αναφέρεται ότι:« ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, έπειτα από διαβουλεύσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Δημάρχους και τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίς» και αξιολογώντας όλα τα δεδομένα, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, προχώρησε στην απόφαση για προληπτικούς λόγους και την καλύτερη ασφάλεια μαθητών και καθηγητών της διακοπής της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική το επόμενο διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

«Η Περιφέρεια Αττικής παρακολουθεί την εξέλιξη των φαινομένων και αφού αξιολογήσει την κατάσταση, με νεότερη ανακοίνωση θα κάνει γνωστό, αν θα παραταθεί το κλείσιμο των σχολείων και την Τετάρτη».

You may also like