Δηλώσεις

Κανέλλη: Ο Πολάκης είναι λούμπεν, μου θυμίζει τη Χρυσή Αυγή

Δηλώσεις

Κανέλλη: Ο Πολάκης είναι λούμπεν, μου θυμίζει τη Χρυσή Αυγή

Δήλωσε σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο, η  βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη, μετά το απαράδεκτο σόου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέλαβε τη βουλή, επειδή του είχαν αφαιρέσει το λόγο.

«Δεν μπορούμε να μακελευτεί σε τέτοιο βαθμό η Βουλή. Ο Πολάκης έχει λούμπεν λόγο, λούμπεν παρουσία και ο τρόπος με τον οποίο ασκεί την πολιτική του είναι λούμπεν. Θυμάμαι τους χρυσαυγίτες να μπαίνουν μέσα και να μιλούν με το ίδιο στυλάκι, με κάτι μαγκιές. Αυτό δεν επιτρέπει όμως επί του περιεχομένου στα 7 λεπτά που έχει ο βουλευτής να του πει σου αφαιρώ τον λόγο» σχολίασε, επικρίνοντας και τον προεδρεύοντα της βουλής, βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου, που του αφαίρεσε το λόγο».

«Δεν κλείνεις το μικρόφωνο στον βουλευτή. Τον αφήνεις, ξέρεις εκ των προτέρων τι θα πει. Το 99%, όταν προκύπτει επίκαιρο γεγονός, θα φάνε την ώρα και θα πουν 5 κουβέντες για το θέμα» συμπλήρωσε. «Είναι το μοναδικό πράγμα από τον κανονισμό που εφαρμόστηκε» διευκρίνισε.

«Δεν τον κόβεις τον Πολάκη, τον αφήνεις να ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Γιατί αν γίνουμε όλοι μύγες ζήτω που καήκαμε», κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

You may also like