Δηλώσεις

Γλαβίνας: Ο Κασσελάκης άθελά του επιβεβαίωσε πως το χρέος δεν εκτροχιάστηκε επί κυβερνήσεως Σημίτη

Δηλώσεις

Γλαβίνας: Ο Κασσελάκης άθελά του επιβεβαίωσε πως το χρέος δεν εκτροχιάστηκε επί κυβερνήσεως Σημίτη

Δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάσης Γλαβίνας, με αφορμή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το χρέος της Ελλάδας.

Νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο twitter παρέθεσε στοιχεία από το 1995 έως το 2015 αναφορικά με την πορεία του χρέους της χώρας, κάτι που ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ χαιρέτισε, καθώς όπως τόνισε, «ο κ. Κασσελάκης άθελά του επιβεβαίωσε την ιστορική αλήθεια».

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επί ΠΘ Κ. Σημίτη παρέδωσε το 2004 τη χώρα με δείκτη χρέους προς ΑΕΠ στο 95%, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ υπό τον Κ. Καραμανλή άφησε πίσω της έναν εκτροχιασμένο λόγο χρέους προς ΑΕΠ στο 127% και θηριώδη “δίδυμα ελλείμματα” (δημοσιονομικό έλλειμμα ύψους 15% και εξωτερικό έλλειμμα, ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως)» έγραψε ο κ. Γλαβίνας.

Ο Νίκος Μωραΐτης προειδοποιεί τον Κασσελάκη: Στέφανε, την Κυριακή ή τους διαγράφεις ή τη Δευτέρα δεν υπάρχεις

«Εκλαμβάνουμε την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως αυτοκριτική για τη σύμπλευση του κόμματός του με την καραμανλική συνιστώσα της χρεοκοπίας της χώρας» κατέληξε ο κ. Γλαβίνας, δημοσιεύοντας μάλιστα και πίνακες με τα στοιχεία της πορείας του χρέους.

You may also like