Δηλώσεις

Γεραπετρίτης: Στις εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν για πρωθυπουργό

Δηλώσεις

Γεραπετρίτης: Στις εκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν για πρωθυπουργό

Δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας, «Max FM 93,4».

«Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε διχαστικό λόγο ούτε σε πολιτική τοξικότητα. Θα παραμείνουμε πιστοί στο δικό μας πολιτικό πρόγραμμα, στην ατζέντα μας -κι αυτήν θα θέσουμε στην κρίση των πολιτών. Έχουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση τους, οι επόμενες εκλογές είναι εκλογές για την ανάδειξη πρωθυπουργού. Οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για πρωθυπουργό και σε αυτήν την επιλογή υπάρχουν πολύ νωπές οι εικόνες της δικής μας διακυβέρνησης όσο και της προηγούμενης», είπε ο Υπουργός και πρόσθεσε:

«Οι πολίτες θα μπορέσουν να συγκρίνουν τα πεπραγμένα της δικής μας διακυβέρνησης σε σχέση με τα πεπραγμένα της προηγούμενης. Να αξιολογήσουν τι από εκείνα που η κάθε κυβέρνηση υποσχέθηκε προεκλογικά, υλοποιήθηκε. Ποια κυβέρνηση πήγε λίγο πιο μπροστά τη χώρα και κυρίως ποια είναι η κυβέρνηση που εμπιστευόμαστε για να φέρει τη χώρα στο πεδίο που της αξίζει. Εμείς έχουμε κάνει πολλά στο πεδίο των εθνικών συμφερόντων, επίσης στο κομμάτι της οικονομίας, της εργασίας, της κοινωνίας».

Παράλληλα είπε πως «η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν. Ο πολιτικός χρόνος της προηγούμενης τριετίας ήταν πάρα πολύ πυκνός και κατέστη έτι πυκνότερος λόγω των κρίσεων που είχαμε. Κρίσεις που περιόριζαν τον ωφέλιμο πολιτικό χρόνο για τη χάραξη δημόσιων πολιτικών». «Έχουμε ένα πρόγραμμα, στο οποίο δεν σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα και το αύριο, αλλά την επόμενη 10ετία».

You may also like