Δηλώσεις

Χαρίτσης: Πολιτική αλλαγή τώρα, για να σταματήσει η θεσμική κατρακύλα

Δηλώσεις

Χαρίτσης: Πολιτική αλλαγή τώρα, για να σταματήσει η θεσμική κατρακύλα

Δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξη Χαρίτση, στο OPEN.

«Θέλουμε μια αστυνομία που να τηρεί το νόμο και να προστατεύει τον πολίτη και όχι μια αστυνομία που οδηγείται σε αυθαιρεσία και έκνομες συμπεριφορές» δήλωσε.

«Δυστυχώς είδαμε τον αρμόδιο υπ. Προστασίας του Πολίτη, αφού κρυβόταν δύο μέρες, να κάνει εμπρηστικές δηλώσεις, επιρρίπτοντας ευθύνες στην αντιπολίτευση» πρόσθεσε. «Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για τον ρόλο της αστυνομίας».

«Η υπόθεση των παρακολουθήσεων απασχολεί την παγκόσμια κοινή γνώμη» τόνισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. «Την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε στην Βουλή, οι New York Times δημοσίευαν άρθρο για το παγκόσμιο κύκλωμα παράνομου λογισμικού, με την φωτογραφία του κ. Μητσοτάκη», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Η χθεσινή συζήτηση στην Βουλή ήταν Βατερλώ για τον κ. Μητσοτάκη» δήλωσε ο Αλ. Χαρίτσης. «Αφού για πέντε εβδομάδες κρυβόταν για να μην απαντήσει στις διαδοχικές επίκαιρες ερωτήσεις του Αλ. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός συνέχισε την ίδια αντιθεσμική και αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά», πρόσθεσε, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη ότι «δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση το αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργοί του, όπως ο κ. Χατζηδάκης. Αλλά σηκώθηκε κι έφυγε με την ουρά στα σκέλια».

«Αυτή η αλαζονική συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν αξίζει στην ελληνική μια τέτοια συμπεριφορά μια τέτοια αντίληψη. Ο κ. Μητσοτάκης έχει την αποκλειστική ευθύνη για την θεσμική κατρακύλα που βιώνουμε, για αυτό μιλάμε για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής», κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

You may also like