Επικαιρότητα

Αυτός είναι ο ανεμβολίαστος γιατρός Θανάσης Καραμπάτος που πέθανε από κορωνοϊό

Επικαιρότητα

Αυτός είναι ο ανεμβολίαστος γιατρός Θανάσης Καραμπάτος που πέθανε από κορωνοϊό

Ο γνωστός Παθολόγος, Θανάσης Καραμπάτος, που στο παρελθόν είχε θέσει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Λουτρακίου, είναι ο ανεμβολίαστος Παθολόγος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό.

«Ήταν ανεμβολίαστος και σκληρός αρνητής του εμβολίου και του κορωνοϊού. Δεν ήθελε να μπει στο νοσοκομείο», ανέφεραν χθες άνθρωποι που τον ήξερα. «Και η κόρη του είναι αρνήτρια και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές από την περιοχή του Λουτρακίου.

Το χρονικό

Όλα έγιναν προχθές το απόγευμα. Ο 70χρονος, παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί, αν και ανεμβολίαστος. Προχθές, συνάδελφοί του γιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο, αλλά μάταια.
Τελικά, χθες η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά, δυστυχώς, δεν πρόλαβε, καθώς όταν έφθασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, και η κόρη του 70χρονου, επίσης γιατρός, που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ποιος είναι ο γνωστός Παθολόγος

Ο Θανάσης Καραμπάτος αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια υπηρέτησε ως ιατρός στην Εθνική φρουρά Κύπρου.

Ειδικεύτηκε για πέντε χρόνια στην Παθολογία(ένα χρόνο στο Νοσοκομείο Κορίνθου και τέσσερα χρόνια στην Πανεπιστημιακή κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών).

Επίσης εργάστηκε ως ιατρός οκτώ μήνες στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Λευκωσίας Κύπρου και δύο χρόνια στο Ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ήταν επί σειρά ετών ιατρός στα Λουτρά και στα Δημοτικά ιατρεία μας. Από το 1990 μέχρι το 2014 εργάστηκε στο ΙΚΑ Κορίνθου-Λουτρακίου και προσέφερε τις υπηρεσίες μου ως ιατρός στο Λουτράκι από το 1985.

Ήταν παντρεμένος και απέκτησε 3 παιδιά(δύο κόρες και ένα γιο). Οι κόρες μου είναι ιατροί και οι γιος μου οδοντίατρος.

You may also like